Ślub Mileny i Artura
Elegancki candy bar w klimacie winnicy – granat, złoto i drewno stworzyły nastrojową oprawę. Subtelne desery współgrały z blaskiem świec i aromatem wina.
Rodzaj
Przyjęcie weselne
Ilość osób
120
Rok
Maj 2022
Miejscowość
Górzykowo
Brief – wytyczne od klienta
Para chciała, by słodki stół oddawał klimat winnicy – elegancki, ciepły i naturalny. Dominować miały ciemne odcienie granatu i złota w zestawieniu z drewnem i szkłem, tworząc wysmakowaną, zmysłową kompozycję.
Słodkości w odcieniach granatu i złota
Stonowane światło świec i błysk złotych akcentów tworzyły tło dla delikatnych deserów.
Podsumowanie
Candy bar Mileny i Artura zachwycał subtelnością i harmonią. Drewniane beczki, złote detale i granatowe akcenty współgrały z zapachem wina i muzyką w tle. Desery podkreślały elegancję miejsca – delikatne, kremowe, ale pełne charakteru. Goście zatrzymywali się przy stole, jakby odkrywali w nim kolejny rozdział historii tego dnia. W blasku świec, pomiędzy toastami i śmiechem, ten candy bar stał się cichym symbolem piękna prostych rzeczy – smaku, zapachu, wspólnego momentu.







